Kompetencer

Effektiv rengøring

Du får hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering mange forskellige former for serviceydelser, omfattende: rengøring af kontormiljøer, vinduespolering, trappevask- og ejendomsservice, højtryksrensning- og algebekæmpelse, samt måtte- og linnedservice, for blot at nævne nogle. Vi håndterer desuden opgaver såsom rengøring af fælleslokaler og selskabslokaler, vaskerirengøring, håndværkerrengøring, samt flyttelejlighedshåndtering.

Vores faste kunder efterspørger ofte yderligere services på nogle af disse ydelser, grundet tilfredsheden med de services vi allerede leverer.

Med over 35 års erfaring i rengøringsbranchen tilbyder vi:

  • Rengøring på et professionelt plan i alle former for miljøer
  • Trappevask udført af dygtige medarbejdere
  • Vinduespudsning i alle højder på bl.a. plejehjem, rådhuse, skoler, institutioner og i virksomheder
  • Varetagelse af specialopgaver, hvor der kræves lift eller specialmaskiner
  • Uddannelse og gode arbejdsvilkår for vores personale
  • Professionel styring, der sikrer en høj service for kunden
Kontakt

Vi leverer en god og sikker rengøringsservice af høj kvalitet

Du får således spidskompetencer inden for rengøringsbranchens mange forskellige fagområder, og kan som kunde forvente levering af høj kvalitet, et dygtigt personale og ikke mindst en god service.

Kontakt os hvis der er brug for dygtige fagfolk til levering af en stabil og sikker håndtering af serviceopgaver.

Rengøringsservice

Vi tilbyder

Kontor- og erhvervsrengøring

Hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering får du rengøringsservice af høj kvalitet. Vi yder professionel rengøring i alle typer af kontormiljøer – store såvel som små. Du vil opleve service af høj standard og kvalitet, hvor dine forventninger vil blive indfriet, således at der sikres et problemfrit samarbejde.

Vinduespolering

Vinduespolering, også kendt under navnet vinduespudsning, er efterhånden blevet en meget specialiseret arbejdsopgave at kunne håndtere. Det kræver et dygtigt og godt oplært personale, for at kunne levere et resultat af høj kvalitet.

Trappevask- og ejendomsservice

Hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering varetager vi vedligeholdelsesopgaver i alle former for erhverv- og beboerejendomme. Du får konkurrencedygtige priser samt et erfarent selskab, som har stabilitet og kvalitet i højsædet.

Højtryksrensning- og algebekæmpelse

Vi hjælper dig med at få nærmiljøet og førstehåndsindtrykket tilbage. Ofte bliver flotte facader og bygninger med tiden grimme og kedelige pga. trafiksnavs eller alger. Det skæmmer indtrykket i nærmiljøet, gør området trist at se på og ødelægger helhedsindtrykket.

Måtte- og linnedservice

En serviceaftale med Villadsens Rengøring & Vinduespolering, omfattende vores måtte- og linnedservice, bidrager til at din virksomhed fremtræder indbydende, velordnet og professionel.

kontakt os her

Services inden for rengøringsbranchen omfattende kontor- og erhvervsrengøring, vinduespolering, trappevask, højtryksrens m.m.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.