Vores kunder

Vi sikrer dig den optimale løsning

Vi har mangeårige samarbejdsaftaler hos mange forskellige kundetyper. F.eks. boligselskaber, kommuner, offentlige institutioner, private virksomheder, butikker, private boliger samt banker og advokatvirksomheder.

I vores kundeportefølje kan vi bla. nævne Københavns Universitet, Boligselskabet Sjælland, Greve Flex, KAB, TKB, Dansk Almennyttigt Boligselskab, Lejer Bo, Glostrup Boligselskab, Gladsaxe Boligselskab, Slagelse Kommune, Gentofte Kommune, Brøndby Kommune, Københavns kommune samt Ejendoms adm. Svend Jansen A/S. Samt mange andre.

Nøgleord hos os er kvalitet, faglig viden, professionelt udførsel og højt serviceniveau.

Når du indgår en aftale med os, er det vores mål at du får et så problemfrit og tilfredsstillende samarbejde som muligt

Kontakt

Skemaført, grundig rengøring

Med vores mange års erfaring inden for rengøringsbranchen, ved vi, at det er vigtigt at bruge øjnene samt at have sans for detaljen.

For vedvarende at kunne levere høj rengøringsstandard, har vi altid fokus på skematisk at gennemgå vores arbejdsværktøjer, da styring af rengøringsproceduren er vigtig.

Vi sikre at vores kunde altid kan forvente:

  • Detaljerede og forståelige arbejdsbeskrivelser
  • Løbende kommunikation mellem os og kunden
  • Hyppige kontrolbesøg af driftsansvarlig
  • Opdateret personaleuddannelse
  • Fokus på miljø og materialeudvikling / fornyelse på markedet
  • Godt arbejdsmiljø

Detaljeorienteret rengøring

Dét at få øje på detaljer i arbejdet, samt at have glæden ved at levere en god service, anser vi som særdeles vigtige elementer i rengøringsbranchen. Vi lægger i høj grad vægt på, at højne disse kvaliteter hos vores personale og i vores daglige rengøringsarbejde.

Vores mangeårige samarbejdsaftaler med en meget stor del af vores kundeportefølje, er med til at dokumentere betydningen.

Med en samarbejdsaftale hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering vil du og dine kollegaer altid møde i pæne, rengjorte lokaler.

Rengøring til ældre, plejehjem og institutioner

Diskretion og flair for situationshåndteringer er også meget vigtigt i branchen. Ofte skal vi ind på områder med f.eks. svage beboere, ældre eller handikappede. Her er det vigtigt, at der bliver leveret en god service med situationsfornemmelse.

Skal personalet rundt i områder med f.eks. fortroligt materiale eller værdier, så skal du som kunde vide, hvem der kommer, og føle dig tryg ved personalet.

Hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering får du denne tryghed ved, at vores personale har gennemgået kontrol og er uddannet i håndtering af disse ofte oversete emner.

Netop derfor har vi kunder som f.eks. plejehjem, institutioner for handikappede, banker og advokatvirksomheder med i vores kundeportefølje.

Serviceaftale

Du får med en serviceaftale hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering en stabil og høj service, samt kvalitet i arbejdsgangen. Redskaberne er professionelle, personalet er erfarent og styringen af arbejdsgangene er sikre. Hos os svigter vi aldrig vores kunder eller aftaler.

Vi vil gerne tilbyde dig samme høje service.

kontakt os her

Services inden for rengøringsbranchen omfattende kontor- og erhvervsrengøring, vinduespolering, trappevask, højtryksrens m.m.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.