Vinduespolering

Specialister i vinduespudsning

Vinduespolering – også kendt under navnet vinduespudsning – er efterhånden blevet en meget specialiseret arbejdsopgave at kunne håndtere.

Det kræver et dygtigt og godt oplært personale, korrekt professionelt udstyr – og stor erfaring at kunne levere et godt resultat.

Hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering håndterer vi alle former for vinduespoleringsopgaver. Både simple opgaver som f.eks. pudsning af butikker eller privatboliger. Men også komplicerede opgaver som kræver lift eller andet specialværktøj.

Vi påtager os alle tænkelige vinduespoleringsopgaver:

  • Vinduespudsning af alle typer erhvervslejemål
  • Rensning og polering af glasfacader, skilte og beklædninger på bygninger
  • Vinduespolering hos private
  • Vinduespolering ved offentlige institutioner og skoler
Sidebar

Præsentabel, dygtig og
hensynsfuld vinduespudsning

Foruden at kunne pudse vinduer professionelt, oplærer vi vores personale til at indgå positivt i det miljø de møder i deres arbejde. Dvs. at diskretion og hensyn til omgivelserne er en selvfølge for vores vinduespudsere. I kan således forvente at blive mødt af præsentable, vellidte og dygtige folk.

Vores kunder omfatter b.la. kommuner, plejehjem og bosteder hvor beboere kræver særlig hensyn fra os som leverandør. Netop derfor er vores personaler uddannet til toldmodigt at håndtere disse udfordringer med en professionel tilgang.

Vinduespolering Roskilde

Miljøvenlig vinduespudsning

Vi er specialiseret i brug af såkaldt “blødt vand”, som er en meget miljørigtig metode. Vandet har gennemgået en blødgøringsproces, hvor vandets indhold af kalk og magnesiumsalte ombyttes til natriumsalte. Det betyder effektiv rengøring og vinduespolering, der ikke medfører de gener man har ved brug af alm. vand (kalk og slidtage).

Perfekt værktøj til vores professionelle vinduespudsere. Vinduerne og rammer bliver rengjorte i samme arbejdsgang. Solcelleanlæg, vinduer i vanskelig nå-højde, samt drivhuse og orangerier kan blive som nye med vores specielle værktøj.

Vinduespolering Roskilde

Løsninger på abonnement

En fast abonnementsløsning gør dagligdagen nemmere. Det giver en sikkerhed for at glas og facader altid står pænt og præsentabelt.

Vi tilbyder abonnement, men påtager os også gerne enkeltstående opgaver.

kontakt os her

Services inden for rengøringsbranchen omfattende kontor- og erhvervsrengøring, vinduespolering, trappevask, højtryksrens m.m.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.