Kontorrengøring Roskilde

Kontor- og Erhvervsrengøring

Professionel erhvervsrengøring

Hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering får I rengøringsservice af høj kvalitet. Vi yder professionel rengøring i alle typer af kontormiljøer – store såvel som små.

I vil opleve service af høj standard og kvalitet, hvor alle jeres forventninger til et problemfrit samarbejde vil blive indfriet.

Et dårligt indeklima er hverken godt for medarbejdernes trivsel eller virksomhedens signalværdi over for kunden. Rengøring i kontormiljøer, der skal tage imod både personale og kunder i dagligdagen, kræver et professionelt serviceselskab. Det får I hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering.

For vedvarende at kunne levere den høje rengøringsstandard, har vi altid fokus på skematisk at gennemgå vores arbejdsværktøjer, da vi ved at gennemgang og styring af rengøringsproceduren er vigtig.

Vi sikrer jer derfor:

  • Detaljerede og forståelige arbejdsbeskrivelser
  • Løbende kommunikation mellem os og kunden
  • Hyppige kontrolbesøg af driftsansvarlig
  • Opdateret personaleuddannelse
  • Fokus og brug af materialeudvikling / fornyelse på markedet
  • Godt arbejdsmiljø
Kontakt

Rengøring af høj kvalitet

Dét at få øje på detaljer i arbejdet, samt at have glæden ved at levere en god service, anser vi som særdeles vigtige elementer.

Vi lægger i høj grad vægt på, at højne disse kvaliteter hos vores personale og i vores daglige rengøringsarbejde.

Vores mangeårige samarbejdsaftaler, med en stor del af vores kundeportefølje, er med til at dokumentere betydningen at dette.

Kontor og erhvervsrengøring Roskilde

Samarbejdsaftale der giver rene resultater

Med en samarbejdsaftale hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering vil du og dine kollegaer altid møde ind til pæne, rengjorte lokaler.

Vores personaler er veluddannede, dygtige og ansvarsbeviste og leverer derfor rengøringsservices af høj kvalitet.

I kan som kunde hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering, altid forvente at rengøringsservicen lever op til høje standard og indfrier Jeres forventninger.

Vi kører ud til Gentofte, Glostrup, Roskilde og hele Sjælland! Har du spørgsmål til vores erhvervsrengøring eller en af vores andre ydelser? Så er du mere end velkommen til at kontakte os!

Kontor og erhvervsrengøring Roskilde

kontakt os her

Services inden for rengøringsbranchen omfattende kontor- og erhvervsrengøring, vinduespolering, trappevask, højtryksrens m.m.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.