Højtryksrensning og algebekæmpelse

Højkvalitets højtryksrensning

Vi hjælper dig med at få nærmiljøet og førstehåndsindtrykket tilbage. Ofte bliver flotte facader og bygninger med tiden grimme og kedelige pga. trafiksnavs eller alger. Det skæmmer indtrykket i nærmiljøet, gør området trist at se på og ødelægger helhedsindtrykket.

Hos Villadsens Rengøring & Vinduespolering udfører vi professionel afrensning af dine facader, stenbelægninger, tage, skure, ​plankeværker, affaldscontainere m.m. Vi afrenser snavs og alger på alle tænkelige områder, med flere forskellige metoder.

Højtryksrens er en yderst effektiv form for rensningsmetode, hvor snavs, alger og fedt bliver fjernet hurtigt og miljørigtigt. Vi bestræber os konstant på at levere kvalitet i vores sevices, bl.a. ved højtryksrensning, der lever op til vores kunders krav og miljøhensyn. Fjernelse af alger og uønskede belægninger kan vi ligeledes udføre med f.eks. blødvandsanlæg eller kemi.

Sidebar

Vi hjælper dig til et pænere miljø

Med vores ekspertise på dette område, genfinder du harmonien, på en miljørigtig måde, og får det nye look tilbage. Med en rens af facade, træværk eller fliser fra Villadsens Rengøring & Vinduespolering, vil det hele se flot ud igen. Vi servicere både i Storkøbenhavn og lokalområdet.

Lad os hjælpe dig med, at få dit nærmiljø pænt igen.

Højtryksrensning København

kontakt os her

Services inden for rengøringsbranchen omfattende kontor- og erhvervsrengøring, vinduespolering, trappevask, højtryksrens m.m.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.