Hvem er vi?

Dit professionelle serviceselskab

Villadsens Rengøring & Vinduespolering er en familievirksomhed der har eksisteret i mere end 35 år.

Gennem årene har vi udviklet os til at være en vellidt virksomhed som formår at være både konkurrencedygtig og samtidig levere fagligt professionelle serviceydelser i branchen.

Vores fokusområde er rettet mod levering af et godt håndværk i høj kvalitet, god service, samt faglig viden inden for rengøringsbranchen. Dygtige medarbejdere og en god kommunikation med kunden, betragter vi som altafgørende for at opnå et godt resultat.

Det vigtigste mål for os er, kort fortalt, at vores kunder er tilfredse med resultatet.

Kontakt

Kvalitet og højt serviceniveau

Vi har gennem håndhævelse af vores forretningspolitik kunne se vores kundeportefølje udvikle sig, hvoraf mange af vores samarbejdsaftaler trækker snore tilbage til forretningens opstart i 1976. Vi betragter selv dette som et kvalitetsstempel uden sammenligning.

Vi prioriterer, at vores medarbejdere kan finde glæden ved sit erhverv, og at de samtidig leverer og viser dette over for vores kunder.

Vi har altid for øje at udvikle os i samråd med kundernes ønsker og behov, for derved at sikre kunden den høje grad af kvalitet og service, som vi lægger en ære i, at kunne levere.

Vi servicerer kunder i Storkøbenhavn og på hele Sjælland.

Se billeder fra vores arbejde


Se film fra vores arbejde

kontakt os her

Services inden for rengøringsbranchen omfattende kontor- og erhvervsrengøring, vinduespolering, trappevask, højtryksrens m.m.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.