Beskyttelse mod Covid-19

Rengøring Covid-19

Normalt er rengøring med vand og sæbe nok. Men når der er tale om særlige smittefarlige vira som f.eks. COVID-19, kan det være nødvendigt at desinficere kontaktpunkter og overflader, der berøres af flere mennesker.
Desinfektion af en overflade kræver, at overfladen er rengjort først eller synlig ren. Vira kan desværre være mere modstandsdygtig end man tror.

Vi har stor erfaring med denne opgave der kræver omhug og omtanke for at sikre at alle smeltepunkter bliver overflade desinficeret.

Sidebar

Covid-19 på overflader og kontaktpunkter

Det er vigtigt at være opmærksom på at Covid-19 smitter i op til 48 timer efter berøring af overflader og kontaktpunkter.

Man kan sikre sig imod smidte ved at udføre en løbende overfladerengøring i den daglige rutine.

Overflader er f.eks. bordplader, stolerygge, køkkenlåger, døre, dørkarme og lignende.
Kontaktpunkter er steder som ofte overses af mange i desinficeringsprocessen. Det kan være kontakter på kaffemaskiner, TV/fjernbetjening, computer, tablet, håndtag, trykknapper, lyskontakter, toilettryk og lignende.

Corona rengøring

Du kan blive smittet ved at indånde viruspartikler, hvis du er tæt på en person, der har COVID-19, eller hvis du rører ved en overflade, hvor der er viruspartikler, og derefter rører dine øjne, din næse eller din mund. Virussen spredes lettere indendørs og på steder, hvor folk opholder sig tæt på hinanden.

Lad os hjælpe med at desinficere de vira-spredende berørte områder, sådan at i kan færdes mere sikkert arbejdspladsen.

kontakt os her

Services inden for rengøringsbranchen omfattende kontor- og erhvervsrengøring, vinduespolering, trappevask, højtryksrens m.m.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.