Algebekæmpelse

Effektiv algebekæmpelse

Ofte bliver flotte facader og bygninger med tiden grimme og kedelige pga. trafiksnavs eller alger. Det skæmmer indtrykket i nærmiljøet, gør området trist at se på og ødelægger helhedsindtrykket.

Fjernelse af alger og uønskede belægninger er en specielopgave som Villadsens Rengøring & Vinduespolering også har dygtiggjort sig i.

Algebelægninger kan afvaskes med højtryk, men også med mere skånsomme metoder som f.eks. blødvandsanlæg eller kemi.

Lad os hjælpe jer med at få nærmiljøet og førstehåndsindtrykket tilbage.

Kontakt

Algebekæmpelse på tag og facader

Vi kan hjælper Jer med at få førstehåndsindtrykket tilbage til det nye look på Jeres tag og facader.

Med en miljøvenlig algebekæmpelse eller afvask af tag, facade, tage eller fliser, vil det hele se flot ud igen.

Ofte opnås der flotte resultater ved udelukkende at spraye eller skumudlægge algefjerner-middel. Andre gange må man også afvaske de døde alger efterfølgende.

Til afvaskning af døde alger og snavs har vi særligt udviklede vaskesystemer som er yderst effektive. Vi afvasker med såkaldt ”blødt vand” som ikke efterlader kalk og har en rensende effekt.

Det er både miljøvenligt og effektivt.

Algebekæmpelse af tag og facader

Forskellige metoder til algebekæmpelse

Ofte kan grønne områder blive skadet, hvis man tager for hårdt fat for at fjerne algerne.

F.eks. ved drivhuse og blomster kan algedræber eller højtryk godt være vanskeligt at bruge, uden at komme til at lave skader.

Derfor har vi vores miljøvenlige og skånsomme afvaskningssystemer, hvor vi bruger blødt vand som ikke skader grønne områder – men som virker yderst effektivt.

Vi kan nå højt og langt med vores specieludviklede teleskopstænger. Det er både billigt og resultatmæssigt yderst effektivt.

Har du spørgsmål til vores algebekæmpelse på tag, facader eller andre steder, hvor der kan være behov for skånsomme produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Algebekæmpelse af tag og facader

kontakt os her

Services inden for rengøringsbranchen omfattende kontor- og erhvervsrengøring, vinduespolering, trappevask, højtryksrens m.m.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.